Mäkihypyn voi aloittaa mihin vuoden aikaan vain. Mukaan voi tulla suoraan viikkoharjoituksiin tai muutaman kerran vuodessa järjestettävien Tuiskun mäkikotkakoulujen kautta. Harjoituksia on tarjolla ikä- ja tasoryhmästä riippuen 3-6 kertaa viikossa ja jokainen voi valita itselleen sopivan määrän harjoituksia. Alkajaisiksi suosittelemme kahta hyppyharjoitusta ja yhtä oheisharjoitusta viikossa. Talvella kaikilla suksilla liikkuminen (hiihto, suksitemppuilu, laskettelu) on eduksi kehittyessä hyväksi mäkihyppääjäksi.

Mäkikoulussa ei tarvita muita varusteita kuin sääoloihin sopivat liikuntavarusteet. Lahden Hiihtoseura tarjoaa alkajaisiksi kaikille mäkikoululaisille lainaksi puvun, monot ja sukset sekä kypärän. Omaa kypärää voi käyttää ja hanskat tulee olla kädessä myös kesällä hypätessä. Talvella harrastajalla tulee olla hiihtovälineet (monot, sukset, sauvat).

Karpalon pikkukotkien viikkoharjoitukset K6 & K15

Pikkukotkat harjoittelevat K6 ja K15 -mäissä Karpalon hyppyrimäillä.
Karpalon päällikkö: Tero Koponen
Valmentajat: Santeri Hynninen, Markus Hotti, lisäksi pikkukotkia valmentavat kesätyöntekijöinämme toimivat nuoret urheilijat

  • maanantai, oheisharjoitus 18:30-19:30
    (kestävyys/koordinaatio)
  • tiistai ja keskiviikko, mäkiharjoitus 17:30-19:00
  • perjantai, Mustankallion tunneli, kehonhallinta ja telinevoimistelu 19:30-20:30
  • sunnuntai, mäkiharjoitus 17:30-19:00

Vinkit sujuvaan mäkikoulustarttiin

Ilmoittautuminen, jäsenyys ja myClub-tili
Hypätessäsi mukaan mäkihyppääjien ja yhdistetyn harrastajien iloiseen porukkaan, ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Kun mäkihyppykärpänen puraisee todenteolla, Lahden Hiihtoseuran jäseneksi voi liittyä täällä . Samalla luot itsellesi ja lapsellesi myClub-tilin, jonka avulla lapsi ilmoitetaan harjoituksiin, ja jonka kautta kausi- ja kilpailumatkojen laskutus toimii.

Maksut
Mäkihyppyyn ja yhdistettyyn voi tutustua maksutta kahden viikon ajan (noin viisi harjoituskertaa). Harrastuksen jatkuessa seuraavat maksut tulevat ajankohtaisiksi:

  • pikkumäkien (K6/K15) harrastusmaksu 350€/vuosi
  • LHS:n juniorien jäsenmaksu 20€/vuosi
  • Skipassi ja vakuutusturva 27€/vuosi

Tavoitteemme on, että jokaisella on mahdollisuus harrastaa lajejamme. Haluamme myös tukea vähävaraisia harrastajia mahdollisuuksiemme mukaan. Yhteydenotot puheenjohtaja Matti Tiiralle tiiramatti@gmail.com. Lahtelaista liikuntaa ja urheilua tukee myös Paypack Lahti.

Liity WhatsApp-ryhmään
Harjoitusajoista, poikkeuksista sekä muista tärkeistä asioista saat lisätietoa liittymällä WhatsApp-ryhmään. Ryhmässä tiedotetaan myös tapahtumista, jaoston varainkeruusta, varusteista ja vapaaehtoistöistä.

LHS junnujen vanhemmat, Karpalo -wa-ryhmä

Skipassi ja vakuutusturva
Mäkihyppy on turvallinen harrastus. Kuten kaikessa liikunnassa, tulee harrastustoimintaan kuitenkin olla vakuutus ja kätevimmin se hoituu Hiihtoliiton Skipassin mukana. Samalla harrastaja saa kilpailla valtakunnallisesti, jos kisakärpänen puraisee todenteolla. Lisätietoja ja ohjeet Skipassin lunastamiseen Hiihtoliiton verkkosivuilta.

Lisätietoja toiminnasta saa Karpalon päälliköltä Tero Koposelta 040 595 9513 tai jaoston muilta vastuuhenkilöiltä.


Ilmoittaudu mäkihyppyharjoituksiin

Ilmoittajan tiedot(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Osallistujan tiedot(Pakollinen)
Esim. allergiat tai muuta huomioitavaa

© 2023 Lahden Hiihtoseura