Ampumahiihto

Lahden Hiihtoseura tarjoaa ampumahiihtovalmennusta vasta-alkajista huipputasolle saakka. Seurassamme toimivat valmentajina kokeneet valmentajat, joiden ohjauksessa jännittävän lajin saloihin pääsee sisälle turvallisessa ja yhteisöllisessä harrastusympäristössä. Ampumahiihtoa harjoitellaan Hollolan Hälvälässä ampumahiihtostadionilla.

Ampumahiihto lajina

Ampumahiihto on kahden hyvin erilaisen lajin yhdistävä laji: keskittymiskykyä ja tarkkuutta vaativaa ammuntaa sekä kestävyydestä ja teknisestä osaamisesta koostuvaa hiihtoa. Kilpailulajina ampumahiihto on äärimmäisen jännittävä ja erityisen suosittua se on Keski-Euroopassa.

Ampumahiihdossa ammutaan sekä makuulta että pystyasennosta. Yli 16-vuotiaat hiihtävät ase selässä.

Amppari-koulu alkaa tiistaina 29.8.2023

Kiinnostaako ampumahiihto – nyt voi hypätä mukaan amppari-kouluun ja päästä mukaan lajin saloihin!

Amppari-koulu alkaa tiistaina 29.8.2023. Harjoitukset maanantaisin klo 17.30-18.30 Hälvälän ampumahiihtoradalla Ampumaradantie 127, Hollola (google maps https://goo.gl/maps/dRyZMNemxKJdQCtP8). (Tiilikankaantieltä Ampumaradantielle ja sieltä Ampumahiihtoradalle).

Ampparikoulu sopii hyvin kaikille 9-12 -lapsille. Varustus ulkoliikuntaan soveltuva kelin mukainen varustus.
Lisätietoja: Jari Karinkanta 044 028 6443, karinkanta.jari@gmail.com

Kesäharjoituskausi on käynnissä!

Ampumahiihdon kesäharjoitukset ovat käynnissä. Kesällä harjoitteluun kuuluu ampumaharjoittelun lisäksi juoksua, rullahiihtoa, kuntopiiriä ja muita taitoharjoituksia.

Ampumahiihtoharjoitusten lisäksi juniorit osallistuvat maastohiihtojaoston harjoituksiin niin kesällä kuin talvellakin harjoitellen nopeutta, kestävyyttä ja hiihdon tekniikkaa.

Kurkkaa lisätietoja Harjoittelu-sivulta!

© 2023 Lahden Hiihtoseura