Jäsenyys

Lahden Hiihtoseurassa olet mukavassa seurassa.

Seuran jäsenenä pääset olemaan osa Lahtelaista urheiluperinnättä. Satavuotias seura perustettiin 1922 ja järjestää vuosittain kansainvälisestikin merkittäviä tapahtumia, kuten Salpausselän kisoja ja Finlandia-hiihtoa.

Vaikka suuret tapahtumat ovat näkyvä osa seuran toimintaa on niiden perimmäinen tarkoitus on kuitenkin tuottaa varoja seuralle – eli seuran jäsenille!

Lahden Hiihtoseuralla on yli tuhat jäsentä. Osa jäsenistä on aktiivisia urheilutoiminnassa, osa toimitsijoina erinäisissä kilpailuissa ja tapahtumissa ja osa pelkästään tukemassa nuorten ja vähän vanhempienkin toimintaa. Seurassa pääset treenaamaan muiden samanhenkisten ihmisten kanssa pitämästäsi lajista. Voit saada oppia kokeneilta urheiluvalmentajilta, kilpailuiden ja tapahtumien järjestäjiltä sekä muilta toimijoilta sinua kiinnostavasta roolista.

Tule mukaan toimintaan!

Aloita seuraan liittyminen täyttämällä tämä kaavake. LHS käyttää myClub -palvelua jäsenyyksien hallintaan. Liittymisen ohessa pyydämme luomaan sinua myClub -tilin, joka tarvitaan jäsenyyden, harjoitusten ja maksujen hallintaan. Jokainen jäsenenä oleva perheenjäsen tarvitsee oman tilin, mutta voit hallita esim. lastesi tiliä omalta tililtäsi.

Mikäli olet jo jäsen ja olet unohtanut jäsentilisi salasanan, voit pyytää uutta salasanaa täältä.

Mikäli olet jo seuran jäsen, mutta et pysty asettamaan uutta salaa (esim. sposti osoite muuttunut) ota yhteyttä seuran toimistoon.

Katso myClub palvelusta lisää ohjeita jäsenrekisterin käytöstä. Hyvää tietoa on mm. perheenjäsentilien seuraaminen pääkäyttäjätililtä tai jos käytät myClub jäsenrekisteriä jo muussa seurassa (jonka jäsen olet) ja miten voit yhdistää tilit samaan tunnukseen ja salasanaan. Katso MyClub ohjesivu

Jäsenyys on toistaiseksi voimassa. Mikäli haluat erota seurasta, sinun tulee ilmoittaa siitä seuran toimistolle tai pyytää jäsentilin poistoa myClubissa.


 • Aikuisten jäsenmaksu 30 euroa
 • Nuorten jäsenmaksu 20 euroa
  • Nuorten (16v ja nuorempien) ikäraja määräytyy siten, että jäsenmaksukaudella alle 16v sarjassa urheilevan jäsenmaksu on 20 € (eli kaudella 2022 – 2023 vuonna 2006 tai sen jälkeen syntyneet).
 • Perhejäsenmaksu 70 euroa
  • Perhejäsenmaksu on tarkoitettu samassa taloudessa asuville (vanhemmat ja alaikäiset lapset)
 • Kannattajajäsenmaksu 200 euroa
 • Ainaisjäsenmaksu 500 euroa (kertaluonteinen maksu jäsenyydelle)

Lasku jäsenmaksusta lähetetään jäsenille vuosittain jäsenrekisteripalvelun kautta. Saat jäsenlaskusi sähköpostitse tai suoraan verkkopankkiisi ja se on myös ladattavissa omalta jäsentilistäsi.

Huom, mikäli jäsenrekisteriin ei ole merkitty syntymäaikaa, lähetämme aikuisjäsenlaskun. Tarkistathan tietojesi oikeellisuuden jäsentiedoistasi.

Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu, sinulla ei ole oikeutta osallistua seuran toimintaan, eikä sinulla ole äänioikeutta kokouksissa.


Lahden Hiihtoseura on ottanut käyttöön Visma PPG:n maksuvalvontapalvelun.

myClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visma PPG:n maksuvalvontajärjestelmään. Visma PPG hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta.

Laskut luodaan ja lähetetään seuran toimesta.

 • Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä seuran toimistoon ennen laskun erääntymistä.
 • Jos lasku on erääntynyt, tulee maksusuunnitelmasta sopia Visman kanssa.
 • Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla).
 • Visman laskutuspalvelun yhteystiedot: 0290806500 tai sähköpostilla osoitteeseen fsf.asiakaspalvelu (at) visma.com

Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.


Lue jäsenrekisterin tietosuojaseloste täältä.


Voidakseen osallistua Hiihtoliiton alaiseen kilpailutoimintaan urheilijalla on oltava voimassa Liiton myöntämä lisenssi tai Skipassi.

Suomen Ampumahiihtoliiton kansallisissa kilpailuissa, sekä kaikissa muissa ampumahiihdon, sekä sen kesälajien kilpailuissa on jokaisella kilpailuun osallistuvalla oltava voimassa oleva SAhL:n kilpailulupa.


© 2023 Lahden Hiihtoseura