Lahden Hiihtoseurassa voi kulkea mäkihyppääjän ja yhdistetyn polun juniorista maailman huipulle asti. Harrastus- ja kilpailutoimintaa on tarjolla jokaisessa ikäluokassa tytöille ja pojille. Lahden Urheilukeskuksen seitsemän erikokoista hyppyrimäkeä ja monipuolinen latuverkosto mahdollistaa toimintamme.

Mäkihyppy

Mäkihyppy on pohjoismaisten hiihtolajien kuningaslaji, ja vaikka perinteisesti se kuuluu talveen, sitä harrastetaan ympäri vuoden. Yli 100-vuotias Lahden Hiihtoseura kuuluu mäkihypyn menestyksekkäimpiin seuroihin Suomessa monine legendoineen.

Yhdistetty

Yhdistetyssä yhdistetään mäkihyppy ja maastohiihto. Se on taiteilua kahden erilaisen lajin äärirajoilla, kun kehonhallintaa, räjähtävää ponnistusvoimaa ja staattista lentämistä vaativa mäkihyppy yhdistetään teknistä suksitaituruutta vaativaan kestävyyslaji hiihtoon.

Hyppää mukaan mäkikouluun!

Mäkihyppy on koukuttava harrastus, kun kerran pääsee kokeilemaan ponnistamista ja ilmassa lentämistä. Mäkihyppy on turvallinen harrastus monipuolisine harjoituksineen ja sopii niin tytöille kuin pojillekin. Mukaan voi hypätä mihin vuoden aikaan vain, tutustu mäkikoulutoimintaamme alla olevasta linkistä.

Mäkikoulussa voi hypätä 2 viikkoa veloituksetta. Tiistait ja sunnuntait klo 17:30-19:00 ovat parhaita hetkiä hypätä mukaan harjoituksiin!

Katso lisäksi mäkikoulu aikuisille

Tähtiseura

Lahden Hiihtoseuran mäkihypyn ja yhdistetyn toiminta on auditoitu Tähtiseuraksi.

Missiomme on

  • on tarjota mäkihypyn ja yhdistetyn laadukasta harrastus- ja kilpailutoimintaa jokaisessa ikäluokassa sekä tytöille että pojille
  • tuottaa mäkihypyssä ja yhdistetyssä kansainvälisen huipputason urheilijoita sekä
  • tarjota ammattitaitoista ohjausta ja valmennusta hyvissä olosuhteissa

Yhteistyökumppanimme

© 2023 Lahden Hiihtoseura