Lehtisuo Suomen mestariksi ja Saarinen pronssille ampumajuoksun SM-kisoissa Kauhajoella

Lahden Hiihtoseuran Ella Lehtisuo juoksi Suomen mestariksi Kauhajoella kilpailluissa ampumajuoksun Suomen mestaruuskilpailuissa sunnuntain pikakilpailussa. Mitalitiliä täydensi Kaapo Saarinen sijoittumalla pronssille niin ikään sunnuntaina.  Lahden Hiihtoseura osallistui ampumajuoksun SM-kisoihin yhdeksän urheilijan voimin. Mitalitili aukesi sunnuntain...

ampumahiihto, ampumajuoksu

Lahden Hiihtoseura osallistui ampumajuoksun SM-kisoihin yhdeksän urheilijan voimin. Mitalitili aukesi sunnuntain pikakilpailuissa, kun viime kevään maastohiihdon Hopeasompa-mestari Ella Lehtisuo nappasi kultamitalin vahvalla juoksulla ampuen tarkasti vain kaksi sakkoa. Lehtisuo oli vahva koko viikonlopun, sillä lauantain yhteislähtökilpailu toi neljännen sijan, vaikka sakkoja kertyi seitsemän.

M19-sarjassa kilpaileva Kaapo Saarinen paikkasi lauantain niukan pronssitappion yltämällä sunnuntaina palkintopallille. Vain yhden sakon sunnuntaina ampunut Saarinen jäi kultamitalista reilut 12 sekuntia.

Lahden Hiihtoseuran menestystä täydensivät sunnuntaina neljänsillä sijoilla N13-sarjassa Lina Kutinlahti ja M15-sarjassa Rasmus Lammi. Kutinlahti ampui upeasti nollat pikakilpaiussa. Laila Özkilkic oli viides N14-sarjassa ja monen lajin taituri Korawik Saendee kuudes M15-sarjassa.