Materiaalit

Matkalasku ja kulukorvaus lomake

Ohjeita matka/kulukorvauksen kirjoittamiseen

Huomioithan, että matka- ja kulukorvauksessa kaikkien kenttien täyttäminen on pakollista, lomakkeeseen nämä sarakkeet on merkitty keltaisella värillä. Kilometrikorvauksiin tulee nykyään merkita katuosoitteet, verottajalle ei riitä enää pelkästään paikkakuntien nimet.

Jokaisellä jaostolla on kulujen määriin erilaisia käytäntöjä (kuten kilometrikorvaus) – tiedot maksettavista korvausten määristä saat kunkin jaoston puheenjohtajalta tai taloudenhoitajalta.

Lähetä lomake ja liitteet osoitteeseen laskutus@lhs.fi

Muista liittää kaikki asiaan kuuluvat kuitit mukaan!

Brändi

Ohjeita logon käyttöön

Seuran logot ovat ladattavissa vektorimuotoisina tiedostoina yllä. Seuran virallinen väri on punainen logo valkoisella pohjalla, mutta tarvittaessa tästä voidaan poiketa, mikäli esim. tarvitaan valkoista versiota tummalla pohjalla.

Seura täytti 100-vuotta vuonna 2022 ja sen kunniaksi lanseerasimme myös juhlalogon. Juhlalogoa voi käyttää myös jatkossakin.

Kuvapankki

Seuran kuvapankki löytyy osoitteesta lhs.kuvat.fi

Palvelun toimittaa kuvat.fi. Kuvia saa käyttää viestinnällisiin toimenpiteisiin (some, verkkosivut) kuvaaja mainiten. Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty. Lahden Hiihtoseura Ry:llä on kuvien laajat käyttöoikeudet.

Mikäli tarvitset erilliset käyttöoikeudet palveluun, ole yhteydessä toimistoon.

© 2023 Lahden Hiihtoseura