LHS:n seura-asut tilattavissa 28.9. saakka

Lahden Hiihtoseuran seura-asut, kisa- ja lämmittelyasut, sekä toppatakit ovat tilattavissa noname-seurakaupassa. Asujen viimeinen tilauspäivä on torstaina 28.9.2023, verkkokauppa sulkeutuu klo 23:59. Tämän jälkeen tuotteita ei voi enää tilata. Verkkokaupan sulkeutumisen...

Lahden Hiihtoseuran seura-asut, kisa- ja lämmittelyasut, sekä toppatakit ovat tilattavissa noname-seurakaupassa. Asujen viimeinen tilauspäivä on torstaina 28.9.2023, verkkokauppa sulkeutuu klo 23:59. Tämän jälkeen tuotteita ei voi enää tilata. Verkkokaupan sulkeutumisen jälkeen tuotteet valmistetaan ja lähetetään seuralle. Seura ilmoittaa tilaajille henkilökohtaisesti tilauksen nouto ajan ja paikan.

Sovitus

Vaatteita voi sovittaa seuran toimiston neukkarissa (Urheilukeskus, 2 kerros) maanantaista keskiviikkoon 18.-20.9. klo 9-15.

Tilausohje

  1. Siirry nonamen verkkokauppaan sivulle https://clubshop.nonamesport.com/fi/
  2. Luo oma henkilökohtainen tili verkkokauppaan sivun ohjeiden mukaisesti.
  3. Lisää omat tietosi ja kopioi KOODI kenttään tunnus 00056LHS – Klikkaa lopuksi ”Tallenna” (tarvitset koodia myös, jos kirjaudut palveluun uudelleen).
  4. Nyt voit yläpalkista siirtyä kohtaan TUOTTEET, josta löydät seura-asut. Yläpalkista löydät myös muita toimintoja, kuten tilisi asetukset ja historian.
  5. Valitse verkkokaupasta haluamasi tuotteet ja kappalemäärät.
  6. Siirry Ostoskoriin, siirry kassalle (Proceed to checkout) ja täytä pyydetyt tiedot. Huom. Tuotteet toimitetaan seuralle, eikä antamaasi osoitteeseen.
  7. Valitse maksutapa. Maksuvaihtoehtoina ovat yleisimmät verkkopankit, luottokortti tai Klarna -lasku.
  8. Huom! On tärkeää saattaa verkkokaupan tilaus loppuun asti, sillä muuten tilaus ei rekisteröidy osaltasi.

© 2023 Lahden Hiihtoseura